Povratak na početnu


fotografisanje hrane

Fotografisanje hrane

Klijent: Snackbar "Romeo"


Fotografisanje hrane nam nije teško palo u novootvorenom snackbar-u Romeo. Prijatna atmosfera i nasmejano osoblje ovog popularnog snackbar-a nam je olakšalo da baš njihove specijalitete prikažemo na pravi način. Fotografisanje hrane se obično radi pod studijskom rasvetom. Retki su slučajevi kada se svi faktori poklope pa se specijaliteti fotografišu na prirodnom svetlu. Baš ovde smo imali tu sreću i deo jela su stvarno i fotografisana pod zracima februarskog sunca.


Pročitaj više
fotografisanje rodjendana

Korporativni dizajn, fotografisanje rodjendana

Klijent: Klub Exit


Klub Exit je jedan od najpoznatijih klubova u Beogradu koji organizuje privatne rodjendanske žurke. Saradnju sa klubom smo počeli početkom 2012. godine i još uvek uspešno saradjujemo sa njima. Uz pomoć naših dizajnera, Klub Exit je dobio svoj jedinstveni korporativni dizajn. Svoj logo, dizajn facebook stranice, vizit-kartice...


Pročitaj više
fotografisanje enterijera

Fotografisanje ordinacije

Klijent: Stomatološka ordinacija Škorić


Stomatološka ordinacija Škorić je jedna od najmodernijih stomatoloških ordinacija u Beogradu. Iako se plašimo zubara, skupili smo hrabrost i fotografisali smo svaki detalj ove ordinacije. Veoma prijatna atmosfera je vrlo brzo sklonila sve strahove. Fotografije ordinacije možete pogledati ovde.


Pročitaj više
fotografisanje rodjendana

Dizajniranje logotipa, izrada vizit-kartica

Klijent: Klub Bulevar


Klub Bulevar je novootvoreni klub koji se bavi organizacijom dečijih rodjendana. S obzirom da je klub tek otvoren, potrebno mu je kreiranje vizuelnog identiteta. Prvo je izdizajniran logo, pa su naknadno kreirane i grafike koje će biti iskorišćene na zvaničnoj facebook stranici kluba.


Pročitaj više
fotografisanje kolaca

Fotografisanje kolaca i izrada logotipa

Klijent: Čobi kolači


Fotografisanje kolača nam nije strani pojam. Uz pomoć vrednog poslastičarskog tima, uspeli smo da u najboljem svetlu prikažemo njihove poslastice i ostavimo sve bez daha. Iako nam je tokom ovog fotografisanja nonstop išla voda na usta, uspeli smo da završimo sve u kratkom roku sa samo par pojedenih kolača.


Pročitaj više

Povratak na početnu | Sledeća stranica